Companii

Bogdan Dragomir, fiul lui Dumitru Dragomir, a cumpărat un bloc de locuinţe lângă Herăstrău de la Alexandrion cu 2 milioane de euro: „Este compartimentat ca bloc de locuinţe, are o suprafaţă totală de 2.000 de metri pătraţi, însă destinaţia lui poate fi schimbată.“

Bogdan Dragomir, fiul lui Dumitru Dragomir, a cumpărat...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

23.07.2020, 16:35 2488

Bogdan Dragomir, fiul lui Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România, a cumpărat un bloc în zona parcului Herăstrău din Bucureşti de la Alexandrion, cel mai mare producător de băuturi spirtoase de pe piaţa locală. Suma plătită a fost de circa 2 milioane de euro.

„Este un bloc finalizat în urmă cu câţiva ani, dar în care nu a locuit nimeni niciodată. De multă vreme mă uitam la el şi am văzut că nu se întâmpla nimic acolo, aşa că m-am interesat şi l-am cumpărat. Este compartimentat ca bloc de locuinţe, are o suprafaţă totală de 2.000 de metri pătraţi, însă destinaţia lui poate fi schimbată“, spune Bogdan Dragomir.

El intenţionează astfel să-l transfor­me în spaţiu de birouri şi se află în dis­cuţii cu o companie străină în vederea închirierii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO