Companii

Bogdan Lefter şi Alin Constantinescu au ajuns cu firma de construcţii Lemacons la afaceri de 138 mil. lei, mai mult decât dublu într-un an

ANTREPRENORI LOCALI

Bogdan Lefter şi Alin Constantinescu au ajuns cu firma...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

30.09.2020, 00:05 1484

Principalii clienţi pentru care lucrează sunt Consiliul Judeţean Galaţi, Compania Naţională de Investiţii, autorităţile din municipiul Galaţi, comune din judeţele Galaţi şi Vrancea, dar şi clienţi privaţi.

Lemacons, o companie de construcţii din Galaţi deţinută de doi antreprenori români, a făcut afaceri mai mult decât duble în 2019 faţă de 2018, po­trivit da­telor disponibile pe site-ul Minis­te­rului de Finanţe. Prin urmare, ci­fra de afaceri a companiei a fost anul trecut de 138 de milioane de lei, faţă de 63 de milioane de lei în 2018. Pro­fitul a trecut de ase­menea printr-o dublare în decurs de un an, situându-se la 1,8 milioane de lei. Numărul de an­gajaţi a cres­cut cu aproape 60, până la 314.

Lemacons este controlată de Bogdan Lefter, care deţine un pachet de 80% din acţiuni, iar celălalt acţionar este Alin Cons­tantinescu (20%), potrivit datelor disponibile pe platforma de analiză a companiilor Confidas.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO