Companii

Bogdan Mihail, directorul care a stat la cârma businessului local al Smithfield în ultimul deceniu, a plecat de la conducerea grupului

Bogdan Mihail este absolvent şi al cursurilor de Executive MBA oferite de şcoala de afaceri locală ASEBUSS

Bogdan Mihail este absolvent şi al cursurilor de Executive MBA oferite de şcoala de afaceri locală ASEBUSS

Autor: Mădălina Dediu Panaete

11.12.2017, 00:06 1557

♦ Bogdan Mihail a început să lucreze pentru Smithfield în 2008, când a devenit director general al companiei Smithfield Prod, una dintre cele mai mari din grup ♦ Doi ani mai târziu a devenit preşedinte al întregului grup din România.

Bogdan Mihail, 51 de ani, managerul român care a stat la cârma businessului Smithfield de pe plan local aproape un deceniu, a plecat din funcţia de preşedinte al grupului Smithfield România, rămânând doar consultant al celui mai mare jucător de pe piaţa cărnii.

Conducerea companiei a fost preluată de un interimar, în timp ce cele mai importante companii din grup (Smithfield Ferme şi Smithfield Prod) sunt conduse în continuare din funcţia de director general de către Goran Panici, respectiv Dana Brindescu-Iovanov.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO