Companii

Bogdan Vasile pleacă de la Reader’s Digest la Epamedia

 Bogdan Vasile pleacă de la Reader’s Digest la Epamedia

Autor: Adriana Rosoga

01.11.2010, 23:37 296

Bogdan Vasile, fostul country manager pe România şi Bulgaria alReader's Digest, a fost numit în funcţia de director executiv (CEO)al companiilor Euromedia şi Beta Cons, membre ale reţelei depublicitate outdoor Epamedia care anul trecut au înregistrat ocifră de afaceri cumulată de 12,5 mil. euro.

Bogdan Vasile are o experienţă de peste 15 ani în media şipublicitate, în cadrul agenţiilor Zenith Media şi StarcomMediaVest, iar printre obiectivele sale actuale se numără şiconsolidarea poziţiei companiei sau câştigarea de cotă de piaţă şide licitaţii media.

În cei opt ani de activitate în cadrul Starcom MediaVest, Vasile adezvoltat unul dintre primele proiecte de evaluare calitativă apanourilor stradale.
Înainte de numirea lui Bogdan Vasile în funcţia de CEO, cele douăcompanii au avut la conducere un director general interimar,reprezentant al grupului austriac Epamedia. La începutul acestuian, grupul şi-a luat director financiar (CFO) de la cel mai maregrup din industria farmaceutică locală A&D Pharma - ClaudiuManolescu.
Epamedia este prezentă pe piaţa din România din 2005, când aachiziţionat companiile Beta Cons şi Euromedia. Conform raportuluiMedia Fact Book realizat de Initiative, Epamedia este liderulpieţei de outdoor cu o cotă de piaţă de 30,5% în 2009.

Conform reprezentanţilor holdingului, Bogdan Vasile va reprezentacompaniile Epamedia pe piaţa din România, având ca ţintăcoordonarea departamentelor de vânzări şi marketing ale Euromediaşi Beta Cons.
Printre concurenţii principali pe piaţa locală ai Epamedia senumără Affichage, News Outdoor şi Clear Channel.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO