Companii

BookVitals, aplicaţia dedicată cititorilor de literatură non-fiction fondată de Laurenţiu Bălaşa, a primit o investiţie în valoare de 475.000 euro

BookVitals, aplicaţia dedicată cititorilor de...

Autor: Roxana Rosu

26.07.2019, 13:12 554

BookVitals, aplicaţia dedicată cititorilor de literatură non-fiction fondată de Laurenţiu Bălaşa, a primit o investiţie în valoare de 475.000 euro, runda de finanţare fiind condusă de Early Game Ventures, cu participarea unui grup de investitori de tip angel.

“Suntem foarte fericiţi să îi avem alături, în misiunea noastră de a îmbunătăţi modul în care oamenii citesc, pe Early Game Ventures şi grupul de Angels. Investitorii noştri ne-au arătat o încredere fenomenală, am rezonat din prima discuţie despre valori şi sunt sigur că vor continua să ne fie alături pe durata întregului proces complicat de construcţie a unei companii globale”, declară Laurentiu Bălaşa, CEO BookVitals.

TÂnărul antreprenor este şi cofondator al T-Me Studios, o platformă de aplicaţii mobile, dar şi al altor businessuri online. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO