Companii

Borza mai face două schimbări în managementul Hidroelectrica

Remus Borza

Remus Borza

Autor: Roxana Petrescu

06.05.2014, 00:02 404

Remus Borza, avocatul care controlează Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, a mai făcut două schimbări în managementul producătorului de energie continuând astfel seria mutărilor începută odată cu a doua intrare în insolvenţă a companiei de stat. Astfel, Aurel Cocioran, fostul manager al departamentului de retehnologizare, a preluat funcţia de director al direcţiei de dezvoltare-retehnologizare a Hidroelectrica. Cocioran lucrează în Hidroelectrica din 2003 şi are o experienţă de peste 10 ani în domeniul  investiţiilor în infrastructură energetică. El este absolvent al Facultăţii de Energetică la Universitatea Politehnică Bucureşti. Fosta sa poziţie a fost preluată de Daniela Iordănescu, care a lucrat până pe data de 30 aprilie 2014 ca executive business director în cadrul Litostroj Power, Slovenia (fosta Skoda), unul dintre cei mai mari constructori de agregate hidroenergetice din lume.

La finalul lunii trecute, Ştefan Frangulea, 37 de ani, fost director în cadrul BCR Pensii, a preluat atribuţiile privind listarea unui pachet de 15% din acţiunile companiei. Tot luna trecută a fost numit în funcţia de director de IT şi comunicaţii Yugo Neumorni, fost director IT la grupul Vimetco, acţionarul majoritar al producătorului de aluminiu Alro Slatina. La finalul lunii martie, Gabriela Mihăilescu, fost director financiar (CFO) şi director executiv adjunct al OTP Bank, a preluat funcţia de director financiar al Hidroelectrica.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO