Companii

Borza vinde la lichidare casele din complexul Green City, dezvoltat de Dumitru Bucşaru în localitatea 1 Decembrie de lângă Bucureşti

Borza vinde la lichidare casele din complexul Green City, dezvoltat de Dumitru Bucşaru în localitatea 1 Decembrie de lângă Bucureşti

Remus Borza, managing partner al Euro Insol

Autor: Roxana Rosu

26.04.2016, 00:00 2221

Firma Euro Insol, coordonată de Remus Borza, a preluat în calitate de lichidator judiciar proiectul imobiliar Green City din localitatea 1 Decembrie de lângă Bucureşti, un complex de 650 de vile dezvoltat de omul de afaceri Dumitru Bucşaru prin intermediul mai multor firme aflate în insolvenţă sau faliment.

Green City, este dezvoltat pe un teren de 120 de hectare, pe un domeniu care a aparţinut familiei regale. Trei dintre firmele controlate de Dumitru Bucşaru, respectiv Valahorum, Clean Optim Serv şi Green City sunt tot în portofoliul Euro Insol.

„Este o nouă provocare pentru Euro Insol, care administrează două treimi din marile proiecte imobiliare din Bucureşti. Dacă Asmita Gardens este cel mai mare ansamblu rezidenţial pe verticală, Green City este pe departe cel mai mare pe orizontală. Cunoaştem foarte bine proiectul, deoarece Euro Insol a mai vândut câteva zeci de unităţi locative în cadrul proiectului dezvoltat de două dintre companiile lui Bucşaru (…)“, a declarat Remus Borza, managing partner al Euro Insol.

Firma administrează şi alte proiecte rezidenţiale precum Asmita Gardens, Citadella Titan, Belvedere, situat în imediata vecinătate a Parcului Alexandru Ioan Cuza, Tampa Garden Braşov şi Complexul Rezidential Ibiza Sol situat lângă Pădurea Băneasa.

AFACERI DE LA ZERO