Companii

Brandul elveţian Caran d’Ache a deschis un magazin monobrand în galeria The Grand Avenue de la parterul hotelului JW Marriott

Brandul elveţian Caran d’Ache a deschis un magazin monobrand în galeria The Grand Avenue de la parterul hotelului JW Marriott

Noul magazin Caran d’Ache are în ofertă atât instrumente de scris şi materiale pentru desen şi pictură, cât şi brichete, butoni şi o varietate de produse din piele precum portofele, etuiuri, curele, genţi sport, serviete şi altele.

Autor: Cristina Roşca

29.07.2019, 08:39 409

Marca de instrumente de scris activă pe segmentul de lux a avut anterior un magazin în centrul comercial Băneasa Shopping City, însă l-a relocat acum într-o galerie comercială unde activează branduri premium şi de lux.

Brandul elveţian Caran d’Ache a deschis un magazin monobrand ce măsoară 64 mp în galeria comercială The Grand Avenue de la parterul hotelului de cinci stele JW Marriott din Bucureşti. Buticul se află lângă recepţia The Grand Offices.

Marca de instrumente de scris activă pe segmentul de lux e prezentă pe plan local de circa opt ani, însă anterior magazinul era deschis în centrul comercial Băneasa Shopping City din nordul Capitalei, acum fiind relocat în galeria The Grand Avenue.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO