Companii

Brandul italian de modă Stefanel a deschis un magazin în Iulius Mall Cluj

Brandul italian de modă Stefanel a deschis un magazin...

Autor: Laurentiu Cotu

11.06.2015, 16:06 980

Brandul italian Stefanel, care a deschis porţile re­tai­lului de modă în România la începutul anilor ’90, a inaugurat un magazin de 70 mp la parterul centrului comercial Iulius Mall din Cluj-Napoca, ajungând astfel la 12 magazine pe piaţa locală. Retailerul italian are şi contracte de producţie cu patru fabrici locale care realizează tricotaje şi jachete, iar potrivit datelor furnizate anterior de companie, circa 20% din hainele vândute de grup în întreaga lume sunt ’’made in Romania’’.

Compania Stefanel (România) SRL a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 21,5 mil. lei (4.8 mil. euro), un profit net de peste 1,2 mil. lei (280.000 de euro), având un număr mediu de 56 de angajaţi, conform site-ului Ministerului Finanţelor Publice. Brandul italian Stefanel este prezent în România din anul 1991 şi deţine în prezent 12 magazine, atât în Bucureşti, cât şi în principalele oraşe din ţară. Odată cu inaugurare noului magazin Stefanel, Iulius Mall Cluj a ajuns la un grad de închiriere de 100%. Iulius Mall Cluj, deţinut de omul de afaceri Iulian Dascălu, o investiţie de 80 mil. euro, are o suprafaţă închiriabilă de 50.250 mp şi cuprinde peste 230 de magazine.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO