Companii

Brandul italian Ducati aduce în România gama de încălţăminte de protecţie. România se află pe locul doi în UE la incidenţa accidentelor de muncă fatale

Brandul italian Ducati aduce în România gama de...

Autor: Roxana Rosu

16.02.2022, 12:47 178

Brandul italian Ducati, parte a grupul Volkswagen, intră pe piaţa din România cu gama de încălţăminte de protecţie, destinată lucrului în condiţii dificile, produse urmând să fie vândute prin intermediul magazinului online Armorum.

Compania Ducati, cu sediul în Bologna, este cunoscută în principal prin producţia din sectorul Moto, MotoGP şi Superbike. Din colecţia de merchandising, în categoria de încălţăminte de protecţie, licenţa globală de producţie exclusivă este deţinută de producătorul FTG Safety.

Magazinul online Armorum, specializat pe echipamente de protecţie a muncii şi protecţiei individuale, va comercializa toate cele şase modele de încălţăminte ale Ducati.

În România, ultimele statistici făcute publice de Inspecţia Muncii indică un număr de peste 2000 de accidente de muncă în primul semestru din anul trecut. În plus, piaţa locală se află pe locul al doilea în UE la incidenţa accidentelor de muncă fatale.

În acest context, Ministerul Muncii a hotărât printr-un act normativ emis în luna ianuarie a acestui an ca decizia asupra echipamentelor de protecţie oferite angajaţilor să revină angajatorului, fără ca acest lucru să mai fie impus de către minister.

„Ne-am dorit ca oamenii activi din România să beneficieze de cel mai ridicat nivel de protecţie la locul de muncă. De aceea, aducem pe piaţa din România, prin magazinul nostru online Armorum, unul dintre cele mai sonore nume din lumea motociclismului, prin derivarea mărcii Ducati într-o gamă de încălţăminte de protecţie premium. Deja avem disponibile pe website toate cele şase modele Ducati. Pantofii şi ghetele de protecţie produse sub brandul Ducati sunt realizate la cele mai înalte standarde împreună cu manufacturierul italian FTG Shoes, renumit pentru încălţămintea de protecţie de înaltă calitate pe care o produce. Astfel, clienţii noştri vor putea purta însemnele unuia dintre cele mai iubite mărci din lumea moto-sport, beneficiind totodată de protecţie”, a susţinut Ovidiu Dărămuş, co-fondator şi manager al magazinului online de echipamente de protecţie Armorum.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO