Companii

Un brazilian, Carlos Carrinho, preia conducerea uzinei Dacia de la Mioveni. Miza noului director o reprezintă accelerarea producţiei lui Jogger, noul model din gama Dacia dar şi electrificarea începând cu 2023 când va fi lansat modelul Jogger cu sistem hibrid de propulsie

Carlos Carrinho este în prezent director al Uzinei Renault din Curitiba (Brazilia).

Carlos Carrinho este în prezent director al Uzinei Renault din Curitiba (Brazilia).

Autor: Bogdan Alecu

20.12.2021, 00:05 11281

Începând de la 1 februarie 2022, Carlos Carrinho va fi numit în funcţia de director executiv al Uzinei Vehicule Dacia şi coordonator al Platformei Industriale Dacia Mioveni. Carlos Carrinho va prelua noua responsabilitate de la Miguel Oliver Boquera, care va fi, de la 1 februarie 2022, director al uzinelor din Tanger şi Casablanca din Maroc.

Carlos Carrinho este în prezent director al Uzinei Renault din Curitiba (Brazilia). Absolvent al Universităţii Federale din Rio de Janeiro, specializarea inginerie navală, şi deţinător al unui master în ingineria structurilor metalice, Carlos Carrinho a lucrat începând din anul 1999 în industria de automobile, deţinând funcţii de conducere în perimetrul industrial, în cadrul companiilor Volkswagen şi Jaguar Land Rover, înainte de a se alătura, în 2018, Grupului Renault.

Miza noului director o reprezintă accelerarea producţiei lui Jogger, noul model din gama Dacia dar şi electrificarea începând cu 2023 când va fi lansat modelul Jogger cu sistem hibrid de propulsie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO