Companii

Brikston Iaşi şi Siceram Sighişoara, fabricile de cărămizi cumpărate de austriecii de la Leier în ultimii doi ani, fuzionează de la 1 ianuarie 2021

Odată cu finalizarea fuziunii, activităţile celor două companii vor continua sub entitatea Brikston Construction Solutions.

Odată cu finalizarea fuziunii, activităţile celor două companii vor continua sub entitatea Brikston Construction Solutions.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.12.2020, 13:00 515

♦ Investiţiile realizate în cele două fabrici s-au materializat prin dotarea secţiilor de producţie şi dezvoltarea portofoliilor de produse.

Fabricile de cărămizi Brikston şi Sice­ram, cumpărate în ultimii doi ani de gru­pul austriac Leier, vor fuziona de la 1 ia­nuarie 2021. Decizia întăreşte pl­­a­n­u­rile de dezvoltare strategică ale grupului în România. În plus, CEO-ul Leier, Thomas Ebner, şi-a anunţat interesul pentru viitoare investiţii sau achiziţii la nivel naţional.

„Această fuziune marchează o etapă im­portantă în dezvoltarea afacerilor Leier în România, grupul devenind astfel unul dintre cei mai mari producători de ma­teriale de construcţii din ţară. Credem cu tărie în potenţialul pe care piaţa ro­mânească îl are“, spune Thomas Ebner.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO