Companii

Brokerul imobiliar Colliers pariază pe industrial şi recrutează un executiv de la grupul ceh P3

Brokerul imobiliar Colliers pariază pe industrial şi...

Autor: Greta Bogdan, Bogdan Alecu

07.09.2016, 12:23 932

Compania de consultanţă imobiliară Colliers International îşi consolidează echipa de consultanţă pentru spaţii industriale prin recrutarea lui Laurenţiu Duică pentru poziţia de Associate Director – Industrial Division. Laurenţiu Duică are o experienţă de peste 12 ani în piaţa de industrial, perioadă în care a lucrat atât pe partea operaţională, cât şi pe partea de vânzări.

„Piaţa de industrial are toate premisele pentru a se dezvolta în următorii ani, abia acum intrând într-o perioadă de maturitate, drept dovadă recentele achiziţii şi dezvoltări din acest sector. Consolidarea echipei de consultanţă pentru spaţii industriale din cadrul Colliers a venit astfel ca un pas firesc şi ne propunem, cu ajutorul lui Laurenţiu şi a experienţei sale, ca acest sector să devină unul din pilonii de bază pentru creşterea businessului Colliers”, a declarat Ilinca Păun, Managing Director Colliers International. „Vom continua extinderea echipei Colliers pe toate segmentele pieţei imobiliare, anul acesta fiind unul al schimbărilor la nivel intern, odată cu aniversarea a 20 de ani de prezenţă Colliers în România”, a adăugat Ilinca Păun.

în ultimii doi ani, Laurenţiu Duică a ocupat poziţia de Head of Leasing and Development în cadrul fondului de investiţii P3, care a intrat în România în anul 2015, prin achiziţia parcului industrial Europolis Park, aceasta fiind cea mai mare tranzacţie încheiată vreodată pe piaţa locală de industrial.

Anterior, Laurenţiu a lucrat timp de şapte ani în compania FM Logistic, unul din cei mai mari provideri logistici din Europa şi România, avansând până la funcţia de Commercial Manager. începând din luna septembrie, el va coordona echipa de consultanţă pentru spaţii industriale a Colliers International, fiind responsabil cu dezvoltarea strategiei de creştere a departamentului.

„Am ales să mă alătur echipei Colliers pentru că am găsit aici o similaritate în gândire şi în modul de a face business, un spirit antreprenorial pronunţat şi un grad înalt de etică. Piaţa de consultanţă imobiliară a evoluat enorm în ultimii ani, aşa încât o astfel de echipă, formată pe valori solide, care are în ADN performaţa, a fost o alegere naturală pentru mine, după 12 ani de experienţă în domeniul industrial ”, a explicat Laurenţiu Duică, Associate Director – Industrial Division în cadrul Colliers International.

Laurenţiu Duică  îşi propune, alături de echipa de consultanţă pentru spaţii industriale, din care face parte şi Daniel Cautiş, cu o experienţă de cinci ani în piaţa imobiliară, să ofere o paletă completă de servicii clienţilor, contribuind astfel la creşterea constantă a businessului Colliers.

În acest an, stocul de spaţii industriale din Bucureşi a depăşit pragul de un milion de metri pătraţi, iar la nivelul întregii ţări a ajuns la 2,3 milioane de metri pătraţi, încă 170.000 de metri pătraţi urmând a fi livraţi până la sfârşitul anului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO