Companii

Brutăriile Paul se extind în Constanţa

Brutăriile Paul se extind în Constanţa

Autor: Cristina Bellu

02.06.2016, 00:00 173

Pentru amenjarea suprafeţei de 137 mp amplasată în incinta mall-ului City Park s-au investit aproximativ 450.000 de euro.

"Constanţa este un oraş important din România, cu o istorie bogată, fiind un punct de conexiune între mai multe culturi şi tradiţii. De aceea, odată cu deschiderea noii brutării Paul, ne-am propus să aducem mai aproape de constănţeni o mică parte din aromele Parisului, promovând filosofia brandului şi conceptul «L’art de vivre à la française». În continuare, vom depune toate eforturile pentru a veni în întâmpinarea lor cu reţete franţuzeşti diversificate şi adaptate nevoilor de consum", a declarat Monica Eftimie, chief marketing officer al Paul România.

După Bucureşti, Ploieşti şi Cluj-Napoca, Constanţa este cel de-al patrulea oraş din România în care Paul se extinde. Designul noii brutării păstrează elementele de identitate ale Paul, decorul fiind un mix al stilurilor franţuzeşti rustic şi chic, asemeni brutăriilor tradiţionale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO