Companii

Bucur SA se pregăteşte pentru construirea unei pieţe agroalimentare în Militari, în care va investi peste 2 milioane de euro

Bucur SA se pregăteşte pentru construirea unei pieţe...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

03.09.2019, 08:00 1922

Ştefan Paraschiv, Bucur SA: Vom face o selecţie a micilor comercianţi care vor vinde în piaţă, vom vorbi şi cu unii care sunt prezenţi deja în Piaţa Obor. Căutăm să avem un mix de produse, de la legume la peşte, carne, ouă, lactate.

Bucur SA, o companie deţinută de mai mulţi acţionari români, va depune, până la sfârşitul acestui an, actele necesare în vederea obţinerii unei autorizaţii de construire a unei pieţe agroalimentare în zona de vest a Bucureştiului, pe bulevardul Timişoara.

„Am definitivat conceptul din punctul de vedere al arhitecturii. Aşteptăm proiectul pe instalaţii şi estimăm că, în luna octombrie 2019, de­pu­nem documentaţia pentru autorizaţia de construire. Anul viitor – 2020 – va fi an de execuţie“, spune Ştefan Paraschiv, directorul general al Bucur SA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO