Companii

Bucureştiul ar putea fi primul oraş din România care va avea un hotel sub brandul Kempinski

Bucureştiul ar putea fi primul oraş din România care...

Autor: Miruna Diaconu

20.05.2022, 00:07 4280

Grupul hotelier de lux Kempinski, cu sediul în Geneva, Elveţia, analizează piaţa din Bucureşti pentru deschiderea unui hotel, conform reprezentanţilor lanţului.

Grupul are un portofoliu de 81 de hoteluri de cinci stele în toată lu­mea.

Kempinski se ocupă cu gestionarea hotelurilor şi reşe­dinţelor de lux, având parteneriate de management cu investitori sau proprietari de hoteluri.

„România este cu siguranţă o piaţă atractivă pentru Kempinski. Ca punct de intrare în ţară, am căuta mai întâi un hotel sau un proiect cu utilizare mixtă care să combine un hotel cu servicii de lux şi reşedinţe private în Bucureşti“, spune pentru ZF Christophe Piffaretti, chief development officer la Kempinski Hotels şi membru al Consiliului de Administraţie.

Pe lângă Bucureşti, grupul hotelier se uită cu interes şi la Constanţa. Kempinski are în portofoliu doar proprietăţi de lux, cu clasificări de cinci stele, iar acelaşi lucru îl urmăreşte şi în România, un proiect care să poată respecta standardele grupului.

Kempinski se află de mai mulţi ani în Bulgaria, staţiunea Bansko, în Ungaria, Croaţia, Turcia, România fiind sărită de pe harta Kempinski. Cel mai nou hotel Kempinski a fost deschis în Tel Aviv luna trecută.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO