Companii

Business Magazin îi premiază săptămâna viitoare pe cei mai admiraţi CEO din România

Business Magazin îi premiază săptămâna viitoare pe...

Autor: Ioana Mihai-Andrei

19.10.2017, 00:04 332

Business Magazin va lansa săptămâna viitoare, în cadrul galei CEO Awards, catalogul 100 Cei mai admiraţi CEO, ajuns anul acesta la a opta ediţie.

Şi în 2017 catalogul aduce deopotrivă noutăţi, dar şi constante, confirmând, o dată în plus, că imaginea unui lider nu este un dat, ci este influenţată de o sumedenie de factori, plecând de la excelenţa în afaceri, rolul pe care o companie îl are în societate, până la cât de cunoscut şi comunicativ este un manager sau antreprenor.

„Să fii CEO e mişto pe cartea de vizită, dar îţi cam vine să te dai cu capul de pereţi. Şi mie mi se părea foarte romantic la focusul Cel mai admirat CEO, dar cu toţii ştim că drumul până la succes este o muncă de Sisif“, a spus Sergiu Biriş, CEO Zonga, prezent în cadrul galei de anul trecut.

Sergiu Biriş este acum CEO al Zonga, serviciu de muzică prin intermediul căruia utilizatorii pot accesa prin internet, de pe computere şi de pe anumite modele de telefoane inteligene şi tablete o colecţie de peste 36 de milioane de melodii. El a lansat în 2007 Trilulilu, şi a fost implicat şi în proiectul platformei LiveRail, achiziţionat de Facebook (şi închis între timp de gigantul american). Este şi acţionarul Risky Business înfiinţat la finele anului trecut în Cluj cu obiectivul de a finanţa în acest an 10-15 start-up-uri din România sau din regiune.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO