Companii

C&A merge în mallul lui Iulian Dascălu din Timişoara

Autor: Cristina Roşca

11.10.2011, 00:00 550

Retailerul de îmbrăcăminte C&A, unul dintre cei mai mari jucători din Europa, va deschide joi la Timişoara, în centrul comercial Iulius Mall cel de-al 13-lea magazin al companiei pe piaţa locală. Unitatea, ce va fi amplasată pe două niveluri, va avea 2.000 de metri pătraţi şi este a doua dintr-o serie de trei ce se vor deschide în centrele comerciale din cadrul Iulius Group. Anterior s-a deschis un magazin C&A în Iulius Mall Suceava, iar în viitorul apropiat urmează să se deschidă un altul în ansamblul Palas din Iaşi.

Retailerul olandez, care în primii doi ani de prezenţă pe piaţă a deschis trei, respectiv patru magazine pe an, îşi accelerează astfel ritmul de extindere şi ascute lupta pe segmentul de modă, în acelaşi ani în care suedezii de la H&M au intrat pe piaţă.

Astfel, potrivit informaţiilor furnizate anterior de reprezentanţii C&A, până la finalul anului urmează a fi deschise alte cinci magazine. Potrivit planurilor anunţate anterior de reprezentanţii C&A, până la sfârşitul anului ar mai putea fi deschise alte cinci magazine, în locaţii precum Iris Titan, Electroputere Craiova sau Maritimo Constanţa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO