Companii

Călin Fusu investeşte 150.000 euro în Cleany.ro, platforma de servicii de curăţenie lansată de 2 studenţi la Electronică

Călin Fusu investeşte 150.000 euro în Cleany.ro,...

Autor: Roxana Rosu

05.08.2019, 14:33 2253

Casta.ro, agenţia imobiliară online finanţată de antreprenorul Călin Fusu, fondator Neogen, a investit 150.000 euro în Cleany.ro, platformă care oferă servicii de curăţenie, care va deveni Casta Clean.

Serviciul Casta Clean este deja disponibil în Bucureşti şi Cluj, şi oferă servicii de curăţenie săptămânală la preţuri începând cu 100 de lei pentru un apartament cu o cameră.

"După lansarea agenţiei imobiliare online, am descoperit o cerere imensă de servicii de curăţenie. Singurul jucător din piaţa de curăţenie care foloseşte tehnologia pentru eficientizarea muncii agenţilor s-a dovedit a fi Cleany. După ce am testat în propriul apartament serviciile acestora, decizia de investiţie a venit de la sine." a declarat Călin Fusu, acţionar al Casta şi fondator al grupului Neogen.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO