Companii

Călin Ile, preşedintele Federaţiei Industriei Hoteliere din România, desemnat de francezii de la Accor la conducerea hotelului ibis din Timişoara

Călin Ile, preşedintele Federaţiei Industriei...

Autor: Cristina Bellu

15.07.2020, 11:15 904

Grupul francez din domeniul hotelier Accor, prezent cu nouă hoteluri în România, a anuntat numirea lui Călin Ile, preşedintele Federaţiei Industriei Hoteliere din România, în funcţia de director general al hotelului ibis din Timişoara, care urmează să fie inaugurat în trimestrul patru al acestui an.

“Călin Ile, a cărui carieră în domeniul ospitalităţii este strâns legată de Grupul Accor şi de reţeaua ibis, va coordona formarea echipei, operaţiunile şi a serviciile oferite clienţilor în cadrul hotelului ibis Timişoara”, transmit reprezentanţii Accor.

Grupul are în plan să ajungă la 50 de unităţi pe plan local în următorii cinci ani. Doar pentru 2020, inves­tiţiile totale ale par­tenerilor Accor în România depă­şesc 60 de milioane de euro.

“Sunt încrezător în creşterea dinamică a grupului Accor în România. Odată cu cele şapte noi inaugurări din acest an şi altele planificate pentru anii următori, Accor aduce produse noi, contemporane şi servicii la standarde înalte în ceea ce priveşte experienţa oferită clienţilor, atât în Bucureşti, cât şi în principalele oraşe ale ţării. Noul ibis Timişoara este un hotel remarcabil, ce se va deschide pe o piaţă extrem de importantă pentru dezvoltarea regională a grupului Accor, de aceea este o provocare pe care abia aştept să o experimentez”, spune Călin Ile.

Noul hotel va dispune de 200 de camere şi apartamente, precum şi de restaurant, bar, zonă de lounge, săli de conferinţe şi parcare proprie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO