Produsele sunt distribuite în judeţul Sălăj şi în oraşele Cluj, Oradea, Braşov, Bucureşti şi Deva, în magazine mici, prin parteneri sau distribuitori
Titus Dan Bujor şi Aurel Tîrziu, ingineri mecanci electronişti de profesie, au pus în 1997 bazele companiei de produse lactate şi brânzeturi Calion Prod, în oraşul Jibou din judeţul Sălaj, cu fonduri proprii, cu gândul să facă producţie, căci “producţia are o valoare adăugată mare“. Afacerea a crescut constant, organic, iar după mai bine de două decenii, cifra de afaceri a companiei a ajuns la peste 3,5 milioane de lei.
„Am pornit pe drumul industriei alimentare cu paşi mărunţi. Nu ştiam prea multe despre ea, dar pentru că a fost un moment oportun, cu o doză de inconştienţă, am făcut o mică fabrică de lactate. Am început să procesăm 500 de litri de lapte pe zi, iar acum procesăm 3.500 de litri de lapte. Facem manufactură, produse naturale din lapte de vacă, colectat de la 50 de producători din judeţ. Afacerea a crescut constant“, povesteşte Titus Dan Bujor, administratorul companiei Calion Prod Jibou.