Companii

Camera de Comerţ Româno-Germană împreună cu trei retaileri germani au ieşit la vânătoare de vânzători comercianţi: "Căutăm 120 de tineri în Timişoara."

Camera de Comerţ Româno-Germană împreună cu trei...

Autor: Mihaela Pascari

16.05.2017, 00:06 549

Şcoala Profesională de Carte şi Me­serii dezvoltată în sistem dual de Ca­mera de Comerţ Româno-Germană îm­preună cu trei retaileri germani din Ro­mâ­nia caută 120 de tineri din Ti­mi­şoara, Sibiu, Braşov, Buftea şi Bucureşti, pen­tru a-i forma ca vânzători comer­cianţi.

În cadrul proiectului se pot înscrie absolvenţii de clasa a VIII-a, care vor parcurge un program de studiu timp de trei ani, iar după absolvire au posibi­li­ta­tea de a fi angajaţi în cadrul companiei în care şi-au desfăşurat practica.

În primul an, tinerii selectaţi vor par­curge timp de cinci săptămâni un pro­gram de practică într-una dintre com­paniile participante.

În al doilea ei vor face practică două zile pe săp­tămână, iar în ultimul an elevul va merge la practică trei zile pe săptămână şi două zile va parcurge partea teoretică la şcoală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO