Companii

Campionii în business ai Transilvaniei şi Banatului sunt recunoscuţi şi premiaţi la Cluj-Napoca

Autor: Departamentul Economic

17.10.2012, 12:46 204

Evenimentul "Campioni în Business" va avea loc la Hotel Opera Plaza din Cluj-Napoca, sala Cristal, începând cu ora 9.00, la final urmând să fie acordate premiile Campioni în Business Transilvania şi Banat 2012.

Susţinătorii proiectului "Campioni în Business" continuă astfel să creeze o mişcare de schimbare a mentalităţii românilor în privinţa antreprenorilor locali. În contextul economic actual, când România nu mai prezintă aceeaşi atractivitate pentru investitorii străini, antreprenorii sunt, mai mult ca oricând, motorul de dezvoltare al economiei româneşti. Comunitatea lor are nevoie de o voce puternică, iar "Campioni în Business" este platforma ideală în acest sens. Anul trecut, clasamentul "Campioni în Business" a numărat 3.500 de companii care au întrunit criteriile de eligibilitate, având, cumulat, o cifră de afaceri de peste 90 de miliarde de euro şi peste 950.000 de angajaţi. În cadrul unor evenimente dedicate, liderii acestor companii şi-au manifestat preocuparea în legătură cu sprijinul limitat din partea statului pentru IMM-uri şi referitor la sistemul fiscal.

Proiectul "Campioni în Business" este un "bravo" şi un "mulţumesc" pentru antreprenorii români care, crescând companii de succes, pun în mişcare economia şi dezvoltă întreaga Românie. Proiectul îşi propune să descopere antreprenorii din spatele celor mai dinamice companii din România, pe cei care au reuşit să dezvolte companii puternice, să creeze locuri de muncă şi care contribuie responsabil la bugetul de stat.

La Cluj-Napoca sunt aduşi în prim-plan şi sunt sărbătoriţi antreprenorii ale căror companii au crescut chiar şi în timp de criză, adevăraţii performeri care şi-au câştigat titlul de Campioni în Business din zona Transilvania şi Banat.

Creşterea afacerilor pe timp de criză va fi principala temă ce va fi analizată de jucători importanţi ai business-ului românesc la evenimentul de la Cluj. Redactorul şef al Ziarul Financiar, Sorin Pâslaru, va face introducerea în tema principală şi va modera prima sesiune a evenimentului.

Pe lângă tema principală, prima sesiune va avea ca subiect găsirea variantelor de finanţare a antreprenorilor, lectori fiind Cristian Nacu - Partener, Enterprise Investors; Emilian Croitoru - Director Reţea Corporate, Banca Comercială Română; Mircea Bozga - Partener, Servicii de audit PwC Romania. A doua temă vizează modalităţile de alimentare a motorului economiei: drumul de la imaginaţie la impact şi va fi susţinută de Irina Anghel-Enescu - Preşedinte Triple Helix. Cea de-a treia temă va viza oportunităţile şi provocările antreprenorului român şi va fi analizată de Voicu Oprean - Director General, AROBS Transilvania Software; Marcel Borodi - Director General, Brinel; Peter Pal - Vicepreşedinte, EnergoBit şi Cornelius Brody - Director General, iQuest Technologies.

La finalul evenimentului vor fi acordate premiile Campioni în Business Transilvania şi Banat 2012.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO