Campionii în business din Transilvania 2017: „Vrem să demonstrăm că şi din România pot ajunge produse de valoare în afara ţării“

Secțiune susținută de Medlife Logo

13 nov 2017 Autor: Mădălina Panaete

Zece companii din Transilvania au fost premiate în cadrul evenimentului Campioni în business, organizat joi la Cluj-Napoca.

Împreună, cele zece companii campioane în business au afaceri de peste 1,5 miliarde de lei şi peste 5.300 de salariaţi.

Zece companii româneşti din Transilvania active în domenii precum producţia de mobilier, de cosmetice sau de produse alimen­tare, dar şi în domeniul transpor­turilor au fost premiate săptămâna aceasta pentru performanţa în afaceri în cadrul pro­iectului Campioni în business organizat la Cluj-Napoca. Împreună, aceste zece companii au afaceri de peste 1,5 miliarde de lei şi peste 5.300 de salariaţi.

Multe dintre companiile premiate au făcut deja pasul către alte pieţe, un exemplu fiind Aramis Invest, câştigător în acest an la categoria Companii mari, care a devenit cel mai mare exportator român de mobilă, livrând peste 90% din producţie la export. Totodată, şi compania de transporturi şi logis­tică Routier European Transport, deţinută de familia Retegan din Cluj, a deschis filale în Germania şi Italia.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.11.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
business
, campioni
, transilvania
, produse
, romania
, valoare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide