Companii

Cărbunii dau semne de oboseală. CE Oltenia, compania care a încălzit România în viscol, luptă cu iarna alături de un nou şef, un executiv din construcţii

Cărbunii dau semne de oboseală. CE Oltenia, compania...

Autor: Roxana Petrescu

16.01.2017, 00:05 1087

De la finalul anului trecut Complexul Energetic (CE) Oltenia, producătorul de energie care a livrat aproape o treime din necesarul de consum în primul vârf de iarnă, are un nou director general.

Cu o experienţă acumulată mai ales în do­meniul materialelor de construcţii, Sorin Boza are misiunea de a pregăti CE Oltenia pen­tru al doilea val de frig prognozat pentru această săptămână.

„Numirea în funcţie a avut loc la finalul anului trecut. Doar dumnealui poate comu­ni­ca despre situaţia din companie“, explică un director din cadrul CE Oltenia.

Sorin Boza nu a putut fi contactat pentru detalii privind situaţia alimentării cu căr­buni de la CE Oltenia până la închiderea edi­ţiei şi nici alţi directori implicaţi în activi­tatea minieră a companiei.

Până la preluarea funcţiei de director general al CE Oltenia, Sorin Boza a ocupat timp de două luni funcţia de director de ope­ra­ţiuni în cadrul diviziei de aditivi pentru me­talurgie din cadrul grupului francez Imerys. Potrivit datelor disponibile, Imerys este un business de peste 4 miliarde de euro spe­cializat în realizarea unor produse pre­cum ciment, vopsele sau ambalaje. Boza a mai ocupat funcţii de conducere în cadrul unor companii precum Siniat România, producător şi furnizor de sisteme de gips-carton, sau Lafarge, producător de ciment.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO