Companii

Care au fost cele mai mari 5 tranzacţii din piaţa de birouri semnate în Capitală de la începutul anului

Care au fost cele mai mari 5 tranzacţii din piaţa de...

Autor: Cristi Moga

29.06.2013, 00:23 603

Cele mai mari tranzacţii din piaţa de birouri a Capitalei în prima jumătate a acestui an au fost semnate de firma de consultanţă Ernst & Young, asigurătorul italian Generali şi producătorul de anvelope Michelin, arată datele centralizate de ZF de la consultanţi şi proprietari de birouri.

Compania de consultanţă Ernst & Young a închiriat cel mai mult spaţiu, de 4.500 mp, în Tower Center din Piaţa Victoriei, urmată de Generali şi Michelin, fiecare contractând câte 4.000 mp în Charles de Gaulle Plaza, respectiv Global City (Pipera Tunari).

Bitdefender, companie din IT, a închiriat în Piaţa Muncii 3.820 mp în clădirea Delea Veche 24, deţinută de grupul spaniol HL1.

Nemţii de la RREEF Real Estate au închiriat către producătorul de ţigări JTI 3.500 mp în UpGround Offices, birouri localizate pe Dimitrie Pompeiu.

Piaţa birourilor din Bucureşti nu e complet îngheţată, dar nici nu se trezeşte din amorţeală: în prima jumătate a anului 27 de companii au închiriat 52.000 mp de birouri, echivalentul a peste 2% din sto¬cul de birouri al capitalei. Nicio fir¬mă nu a preluat un spaţiu mai mare de 5.000 mp în primele şase luni ale anului.

Vedeţi un top complet a spaţiilor de birouri închiriate în primul semestru în Bucureşti pe www.zfcorporate.ro


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO