Companii

Care erau cele mai mari cinci salarii oferite de Patriciu la mic.ro?

Care erau cele mai mari cinci salarii oferite de Patriciu la mic.ro? Cât primeau directorul de marketing, de vânzări şi CEO?

Autor: Cristina Roşca

04.04.2012, 13:19 23064

Cel mai mare salariu oferit de omul de afaceri Dinu Patriciu în luna ianuarie unui salariat al mic.ro este de 47.139 de lei (circa 11.000 de euro). Această sumă urma să fie încasată de Vlad Constantin Şeitan, deputy CEO (director executiv adjunct). Vlad Seitan - anterior responsabil cu extinderea reţelei OMV în Europa - a fost adus de Patriciu la Mercadia în septembrie anul trecut.

Odată cu el a venit şi Anca-Cristina Vlad, în funcţia de head of category management and purchasing în cadrul diviziei de FMCG- Retail a Mercadia Holland, care cuprinde reţelele Mic.ro şi Macro (fostul Minimax Discount). Anca Vlad a fost anterior purchasing manager and procurator în cadrul BauMax Romania. Ea primea al doilea cel mai mare salariu în luna ianuarie 32.639 lei.

Cel mai mic salariu pentru cei mai bine plătiţi cinci angajaţi era de 21.459 de lei, potrivit datelor publicate de administratorul judiciar RVA Insolvency.

La jumătatea lunii februarie Tribunalul Bucureşti a aprobat intrarea în insolvenţă a companiei Micro Retail, care controlează reţeaua de magazine mic.ro, deţinută de Dinu Patriciu. Toate cele 800 de magazine au fost închise.

Cine sunt cei mai bine plătiţi angajaţi?

Nume/ Funcţie Salariu pe ianuarie 2012

Şeitan Vlad Constantin director executiv adjunct 47.139 lei

Vlad Anca -Cristina head of category management and purchasing 32.639 lei

Richard Mansel director executiv 25.459 lei

Baiaş Roxana director de marketing şi vânzări 24.609 lei

Deac Ovidiu - 21.459 lei

Serban Mihaela director de operaţiuni 21.459 lei

Sursă: RVA INsolvency

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO