Companii

Care sunt cele mai bune sectoare din Bucureşti pentru cumpărături. Unde sunt cele 19 hipermarketuri din oraş

Care sunt cele mai bune sectoare din Bucureşti pentru cumpărături. Unde sunt cele 19 hipermarketuri din oraş

Autor: Cristi Moga

26.12.2010, 12:04 1989

Cele mai multe hipermarketuri din Capitală sunt în sectorul 6,în zona cartierului Militari, unde bucureştenii pot facecumpărături în 5 hipermarketuri, luând în calcul şi unitateaCarrefour din Chiajna, situată la graniţa dintre Bucureşti şijudeţul Ilfov, pe autostrada spre Piteşti, potrivit informaţiilorcentralizate de ZF.

La polul opus se află sectoarele 1 şi 5 din Bucureşti, zona denord, respectiv de sud-vest a oraşului, unde se află câte un singurhipermarket, şi anume magazinul Carrefour din proiectul Băneasa,respectiv Kaufland Sebastian.
Investitorii în retail au ocolit astfel până în prezent zona cucele mai scumpe terenuri din oraş (nordul), unde terenurile au fostfolosite în special pentru birouri şi apartamente scumpe, dar şizona cartierelor Rahova şi Ferentari, în care veniturile populaţieisunt mai scăzute.

În sectoarele 2 (Obor-Colentina), 3 (Titan-Vitan) şi 4(Berceni), considerate medii pentru Capitală, dezvoltatorii dehipermarketuri au construit câte patru unităţi, respectiv unhipermarket la fiecare aproximativ 100.000 de locuitori.

Sectorul 1
Carrefour Băneasa

Sectorul 2
Carrefour Colentina
Cora Pantelimon
Kaufland Barbu Văcărescu
Kaufland Colentina

Sectorul 3
Carrefour Unirii
Auchan Titan
Real Pallady
Real Vitan

Sectorul 4
Carrefour Vitantis
Carrefour Grand Arena
Real Berceni
Cora Sun Plaza

Sectorul 5
Kaufland Sebastian

Sectorul 6
Carrefour Militari (Chiajna)
Carrefour Orhideea
Auchan Militari Shopping
Real Cotroceni Park
Cora Lujerului

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO