Care sunt trăsăturile liderilor digitali: flexibilitate, managementul conflictului şi informare continuă

Secțiune susținută de Medlife Logo

20 oct 2017 Autor: Adelina Mihai

Organizaţiile din epoca digitală au nevoie de o forţă de muncă cu noi abilităţi, de metode de operare mult mai rapide şi de o schimbare a stilului de leadership, arată rezultatele celei mai recente cercetări realizate de firma de consultanţă în management şi executive search Korn Ferry Hay Group.

Flexibilitatea este primul atribut al liderilor din organizaţiile erei digitale, trăsătură fundamentală pentru cei care conduc companii în care şefii înţeleg că trebuie să protejeze businessul principal, dar totodată să ia decizii rapide de schimbare dacă este necesar.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.10.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
lideri
, trasaturi
, lideri digitali
, flexibilitate
, managementul conflictului
, informare
, abilitati
, consultanta
, forta de munca
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide