Companii

Caretta, producător de acoperişuri din Iaşi: Sperăm la o evoluţie pozitivă în 2022, chiar dacă vor exista creşteri de preţ la materiile prime în primul trimestru. Compania a înregistrat o creştere uşoară a cifrei de afaceri în 2021 faţă de anul precedent, când raportase 40,5 milioane de lei venituri şi 90 de angajaţi

Antreprenori locali

Ciprian Marcu, proprietarul Caretta: La nivel macroeconomic ne dorim stabilitate pentru a putea planifica corect demersurile noastre strategice.

Ciprian Marcu, proprietarul Caretta: La nivel macroeconomic ne dorim stabilitate pentru a putea planifica corect demersurile noastre strategice.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

09.02.2022, 16:45 1127

Caretta, un producător de acoperişuri din ţiglă metalică, sisteme pentru garduri metalice şi elemente pentru hale industriale, vrea să deschidă noi showroomuri în 2022, în ciuda temerilor privind noi creşteri ale preţurilor materiei prime.

„Anul 2021 a reprezentat o perioadă de consolidare a afacerii şi a poziţiei pe piaţa acoperişurilor, dar şi de eficientizare a proceselor interne. Evoluţia afacerii a fost una favora­bilă, compania continuând diversifi­carea gamei de finisaje pentru acoperişuri. În anul 2022 vom continua investiţiile în dezvoltarea şi modernizarea capacităţilor de producţie în vederea diversificării gamei de produse. Totodată avem în vedere dezvoltarea reţelei de distri­buţie, atragerea de noi parteneri şi deschiderea unor noi showroomuri“, spune Ciprian Marcu, antreprenorul care deţine compania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO