Companii

Cargus va investi 55 milioane de euro în următorii doi ani pentru dezvoltarea segmentului e-commerce şi a logisticii

Cargus va investi 55 milioane de euro în următorii doi...

Autor: Miruna Diaconu

06.07.2022, 00:07 760

Cargus, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa locală de curierat, are un buget de investiţii de 55 milioane euro pentru următorii doi ani şi jumătate, bani care se vor concentra pe segmentul e-commerce, inovaţii, dezvoltarea reţelei out of home şi logistică.

„Vom extinde reţeaua SHIP & GO, ajungând la 3.000 de puncte în toată ţara. Recent am adăugat doi parteneri principali în reţeaua SHIP & GO, PayPoint şi un-doi Centru de plăţi, care ne vor ajuta să ne atingem obiectivul. Tot în acest an, urmează o altă serie de investiţii consistente în crearea şi dezvoltarea reţelei de lockere”, spune Olivier Van Houtte, CEO al Cargus.

Compania de curierat a avut anul trecut afaceri de 450 mil. lei, în scădere cu aproape 9% faţă de anul anterior, însă estimările pentru anul aceasta arată o creştere de 13% a cifrei de afaceri.

„Aceste investiţii vor genera, anul acesta, o creştere cu 20% a volumelor de livrări naţionale şi internaţionale, iar pe termen lung vor contribui la dezvoltarea unei afaceri dinamice şi la creşterea cotei de piaţă”, mai spune Olivier Van Houtte.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO