Companii

Carrefour a deschis un supermarket în incinta unui complex rezidenţial din Braşov

AFP/Mediafax Foto

AFP/Mediafax Foto

Autor: Cristina Roşca

23.04.2015, 00:00 552

Grupul francez Carrefour, prezent pe piaţa locală cu 174 de magazine sub mai multe formate, a deschis astăzi la Braşov cel de-al şaselea supermarket al reţelei din acest oraş. Pe formatul Market (supermarket), reţeaua a ajuns la 93 de unităţi.

Magazinul este deschis pe strada Traian, numărul 4, în incinta complexului rezidenţial Privilegio ce numără 156 de apartamente şi este amplasat în apropiere de centrul oraşului.

Magazinul Carrefour are o suprafaţă de 630 mp şi o ofertă de 5.500 de produse, din care 1.000 marcă privată. Produsele marcă privată Carrefour au un preţ cu cel puţin 20% mai mic decât mărcile naţionale, potrivit datelor oferite de companie. Carrefour deţine în România 174 de magazine dintre care 27 hipermarketuri, 93 supermarketuri, 44 magazine de proximitate sub brandul „Express“,  nouă magazine de proximitate „Contact“ şi un magazin de comerţ online.

Grupul deţine şi magazinele Supeco – un hibrid între discounter şi cash&carry, însă acestea sunt operate de o echipă diferită, potrivit datelor comunicate anterior. Carrefour are anual vânzări în România de peste 1 mld. euro.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO