Companii

Casa de avocatură Popovici Niţu Stoica & Asociaţii a asistat Grupul Orange la achiziţia pachetului majoritar de acţiuni al diviziei fixe a grupului Telekom România - fostul Romtelecom, de la OTE, pentru 296 mil. euro

Casa de avocatură Popovici Niţu Stoica & Asociaţii a...

Autor: Roxana Rosu

11.10.2021, 11:21 325

Casa de avocatură Popovici Niţu Stoica & Asociaţii (PNSA) a asistat grupul Orange la achiziţia pachetului majoritar de acţiuni la Telekom Romania Communications de la OTE pentru un preţ de 296 milioane euro.

Telekom Romania Communications furnizează servicii de telefonie fixă, internet în bandă largă şi televiziune pentru 5 milioane de clienţi, în timp ce 90.000 km de reţea de fibră optică conectează aproximativ 3 milioane de gospodării. De asemenea, furnizează servicii convergente fix-mobil pentru aproximativ 881.000 de clienţi.

PNSA a acordat consultanţă juridică pe aspecte de drept românesc pe parcursul întregului proces de achiziţie, inclusiv în materie de comunicaţii şi de reglementare, în colaborare cu firma de avocatură D’Ornano Partners.

Norton Rose Fulbright a acordat consultanţă juridică pe aspecte de drept englez.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO