Companii

Casa de avocatură Filip & Company a asistat eMAG în achiziţia unei participaţii de 43% din Flip.ro, marketplace-ul dedicat telefoanelor recondiţionate

Casa de avocatură Filip & Company a asistat eMAG în...

Autor: Roxana Rosu

28.10.2021, 09:55 137

Casa de avocatură Filip & Company a asistat eMAG în achiziţia unei participaţii minoritare şi o investiţie suplimentară de 1,5 milioane euro în societatea care operează Flip.ro, marketplace-ul dedicat telefoanelor recondiţionate.

“România este printre ţările UE cu cea mai mare creştere anuală a comerţului online, fapt care arată potenţialul semnificativ de dezvoltare şi în viitor într-o piaţă care nu a atins încă nivelul de maturitate. eMAG continuă să se dezvolte şi să găsească mereu noi direcţii de creştere şi consolidare. Flip este unul dintre cele mai promiţătoare start-up-uri din piaţa românească, cu o echipă de fondatori entuziasmantă şi care este într-o poziţie excelentă să treacă la următorul nivel ca urmare a acestei investiţii”, spune Alexandru Bîrsan, partener şi coordonatorul departamentului de Fuziuni, achiziţii şi pieţe de capital.

Echipa Filip & Company implicată în acest proiect a fost coordonată de Alexandru Bîrsan şi i-a inclus pe Andreea Bănică (associate) şi Cătălin Suliman (partener).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO