Companii

Casa de avocatură ONV LAW îşi extinde echipa de drept administrativ şi ţinteşte creşterea business-ului de achiziţii publice la 0,5 mil. euro până la finalul anului

Ada Pascu, Asociat Senior la ONV LAW

Ada Pascu, Asociat Senior la ONV LAW

Autor: Cristina Bellu

12.08.2021, 10:59 639

Firma de avocatură ONV LAW a recrutat-o pe Ada Pascu în poziţia de Asociat Senior în cadrul departamentului de drept administrativ. Numirea face parte din strategia de dezvoltare a companiei şi vizează creşterea cifrei de afaceri generată de serviciile de consultanţă şi litigii pentru achizitii publice, construcţii şi infrastructură la 500.000 de euro, până la finalul anului.

„Piaţa de construcţii şi infrastructura va creste considerabil in perioada urmatoare, avand in vedere multiplele linii de finantare care vor fi la dispozitia autoritatilor romane. Ne asteptam la o efervescenta in domeniul proiectelor de achizitii publice,” spune Ada Pascu.

Ada Pascu detine peste 10 ani de experienta in proiecte complexe de avocatura comerciala si drept public. De-a lungul carierei, a reprezentat cu succes mari companii multinationale si locale de infrastructura si constructii, precum si autoritati de stat in litigii privind decizii de impunere fiscala, recuperari de creante sau plati daune si penalitati in valori cumulate totale de peste 30 de milioane euro.

„Noua programare financiara 2021-2027 a Uniunii Europene va pune la dispozitia autoritatilor romane circa 31 mld. euro, din care o mare parte vor merge catre proiecte de investitii publice. De asemenea, fondurile suplimentare ce se vor aloca prin PNRR si celelalte programe operationale vor injecta la randul lor sume considerabile in economia romaneasca. Ne asteptam ca volumul apelului de proiecte sa creasca, precum si nevoia de consultanta pentru pregatirea si implementarea acestor proiecte,” concluzionează Alina Bilan, partener ONV LAW.  


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO