Companii

Casa de expediţii DGH Log&Sped a atins pragul de afaceri de 100 mil. lei anul trecut, plus 13% faţă de anul trecut

Casa de expediţii DGH Log&Sped a atins pragul de afaceri...

Autor: Mirabela Tiron

03.05.2023, 16:30 95

♦ Compania are clienţi din sectorul bunurilor de larg consum, construcţii şi agricultură.

Casa de expediţii DGH Log&Sped, una dintre cele mai mari de pe plan local, a atins anul trecut pragul de 100 de milioane de lei (20 mil. euro), în creştere cu 13% faţă de anul anterior, arată datele publice de la mfinante.ro.

Printre clienţii companiei se numă­ră multinaţionale din industria bunu­ri­lor de larg consum (FMCG), pentru care compania transportă sucuri, bere, apă, alimente, din construcţii (materiale de construcţii) sau agricultură.

Com­pania lucrează cu peste 280 de cli­enţi şi cu peste 1.400 de furnizori, potrivit ultimelor date. Casa de expediţii raporta un profit net de 5,5 milioane de lei anul trecut, faţă de 2,9 milioane de lei anul anterior, la 36 de angajaţi, arată mfinante.ro. Businessul DGH Log&Sped este dependent de sectorul bunurilor de larg consum, construcţii şi agricultură, aşa cum declarau în anii anteriori  oficialii companiei, activă pe piaţă din 2010. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO