Companii

Casa de expediţii DGH Log&Sped, afaceri mai mari cu 30% la nouă luni din 2016. „Cel mai mult am transportat materiale de construcţii şi băuturi.”

Dragoş Ghiţă, directorul general al companiei DGH Log and Sped: Anul acesta am închiriat mai multe camioane, aproape 120 de camioane de la 60 de subcontractori.

Dragoş Ghiţă, directorul general al companiei DGH Log and Sped: Anul acesta am închiriat mai multe camioane, aproape 120 de camioane de la 60 de subcontractori.

Autor: Mirabela Tiron

31.10.2016, 00:06 764
 „Cel mai mult am transportat materiale de construcţii şi băuturi.”
 
Casa de expediţii DGH Log&Sped, care transportă mărfuri în ţară, cu camioane închiriate, a finalizat primele nouă luni din acest an cu afaceri mai mari cu 30% faţă de perioada similară a anului trecut.
 
„Aproape 70% din volumul de marfă pe care l-am transportat în primele nouă luni au fost materiale de construcţii şi băuturi alcoolice şi răcoritoare, restul fiind alte mărfuri. Am crescut volumul de marfă prin atragerea a trei clienţi noi, dar au crescut şi volumele din partea unor clienţi mai vechi”, a declarat Dragoş Ghiţă, directorul general al companiei DGH Log and Sped, activă pe piaţă din 2010 şi controlată de Nicoleta Mirea.
 
Semnalele sunt pozitive în piaţă, însă optimismul este rezervat, având în vedere că am început anul cu creşteri de 54%, iar ulterior s-a redus ritmul de creştere, a mai precizat  Ghiţă.
 
Şi alţi jucători de pe piaţă au raportat creşteri cu două cifre în pri­mele trei trimestre. Recent, Că­tălin Putineanu, managing director al IB Cargo, spunea că afa­cerile au crescut cu 25% şi estimează un avans cu 30% până la final de an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO