Companii

Cât câştigă un vânzător de la Lidl: Venitul minim brut va fi majorat de 1 martie la o medie lunară de peste 4.400 lei, respectiv 2700 lei net

Cât câştigă un vânzător de la Lidl: Venitul minim...

Autor: Roxana Rosu

23.02.2021, 09:19 89680

Retailerul german Lidl a decis să majoreze salariile angajaţilor, astfel încât cel mai mic venit brut al unui vânzător să aibă de la 1 martie o medie lunară de peste 4.400 lei, respectiv 2700 lei net, sumă ce include salariul, tichetele de masă, primele anuale de Paşte şi de Crăciun, precum şi alte tipuri de bonusuri şi sporuri.

În urma acestei majorări, venitul mediu brut al unui vânzător aflat în al patrulea an de la angajare va fi de cel puţin 5.100 de lei brut.

Compania a anunţat că va extinde şi pachetul de beneficii oferit angajaţilor cu alte tipuri de bonusuri şi că va creşte valoarea nominală a tichetelor de masă, la 20 de lei pe zi lucrătoare. De asemenea, Lidl dublează sporul pentru lucrul în zilele de weekend, pentru angajaţii din magazine şi depozite.

Pe lângă asigurarea de sănătate privată, începând de anul trecut, angajaţii beneficiază de o asigurare de viaţă valabilă oriunde în lume, care acoperă atât cazurile de accident, cele de îmbolnăvire, dar şi servicii speciale care au acoperire şi în cazul îmbolnăvirii ca urmare a infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Numărul de zile de concediu a crescut progresiv, ajungând astfel la un număr maxim de 27 de zile.

Lidl este unul dintre cei mai mari angajatori din România, cu o echipă de peste 9.000 de membri activi, care îşi desfăşoară activitatea în toate judeţele ţării.  

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO