Companii

Cât costă normele de siguranţă în retail: Kaufland a investit peste 20 mil. lei în implementarea măsurilor de protecţie şi prevenţie în magazine, depozite şi sedii. Compania are circa 15.000 de salariaţi, fiind unul dintre marii angajatori

Cât costă normele de siguranţă în retail: Kaufland a...

Autor: Cristina Roşca

20.01.2021, 00:06 297

♦ Campania de vaccinare a salariaţilor Kaufland a început ieri, dar retailerul nu a comunicat câţi dintre angajaţi sunt înscrişi.

Grupul german Kaufland a investit de la începutul pan­de­miei până în prezent peste 20 de milioane de lei în imple­mentarea măsurilor de protecţie şi prevenţie în magazine, de­pozite şi sedii, respectiv în dezinfectant, echipamente de pro­tecţie pentru an­gajaţi sau în produse de cu­ră­ţare a spa­ţi­ilor. Încă din pri­ma parte a lu­nii martie a anu­lui trecut, când numărul de ca­zuri din Româ­nia era încă foarte mic, ofi­cialii com­pa­niei au anunţat că au început să ia mă­suri îm­po­triva răs­pân­dirii COVID-19.

Compania şi-a certificat spaţiile cu standardul inter­na­ţional DEKRA, care atestă că respectă toate măsurile de pre­ve­nire a răspândirii COVID-19. Magazinele Kaufland Româ­nia sunt dotate cu porţi de termometrizare contactless la intrare, dispensere automate fără atingere cu dezinfectant de mâini gratuit pentru clienţi şi angajaţi, geamuri de pro­tec­ţie la casele de marcat, benzi de semnalare a distanţei de si­gu­ranţă şi signalistică ce promovează mesajele de prevenţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO