Companii

Cât de pregătită este România pentru telemuncă şi pentru şcoala online? România este peste Italia sau Ungaria la dotarea cu computere: şase din zece gospodării au cel puţin un laptop

Autor: Cristina Roşca, Ramona Cornea

20.03.2020, 19:35 479

Managerii au de regulă echipamentele necesare pentru telemuncă, ei fiind cei care se deplasează cel mai mult. Pentru alte funcţii nu au existat dotări.

„Companiile nu au fost pregătite cu echipamente pentru a implementa munca de acasă pentru toţi angajaţii. Doar cei care deja ofereau acest beneficiu angajaţilor şi înainte de această situaţie au avut posibilitatea asta. Companiile care nu aveau pregătite echipamentele au fost nevoite să achiziţio­neze rapid“, spune Oana Botolan Datki, managing partner la Cteam România, o companie de consultanţă în domeniul resurselor umane.

Bineîneţeles, există diferenţe de la industrie la industrie şi de la poziţie la poziţie. Mai exact, managerii au de regulă echipamentele necesare, ei fiind cei care se deplasează cel mai mult. Pentru alte funcţii nu au existat dotări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO