Companii

Cătălin Găitănaru este noul CEO al agenţiei de media Mindshare, parte a GroupM, acesta preluând poziţia deţinută anterior de Clara Berindean

Cătălin Găitănaru este noul CEO al agenţiei de media...

Autor: Roxana Rosu

11.05.2020, 12:22 247

Cătălin Găitănaru este noul CEO al Mindshare, parte a GroupM, acesta preluând poziţia deţinută anterior de Clara Berindean, care a condus compania în ultimii trei ani.

Clara Berindean lucrează de 20 de ani în cadrul GroupM, unde a a contribuit la creşterea şi eficientizarea afacerilor clienţilor agenţiei. Ea a renunţat la conducerea Mindshare pentru a se dedica unor proiecte personale.

Cătălin Găitănaru a fost selectat în urma unui proces complex de recrutare, având o experienţă de 16 ani pe piaţa locală şi pe cea internaţională de media. El lucrează în cadrul GroupM din 2007.

“Se predă ştafeta între doi dintre cei mai buni oameni de media pe care îi cunoaştem. Este un început de drum pentru amândoi şi sunt onorat să le urez succes, fiecăruia, în noile provocări. Am încredere că tot ce a construit Clara alături de echipa sa va fi consolidat de Cătălin, în viitor, cu experienţa şi determinarea lui” , a spus Mirel Plesca, CFO GroupM România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO