Companii

Cătălin Scripcaru, managerul care i-a convins pe austrieci să investească în real estate în zona staţiei de metrou Aurel Vlaicu. „Eu am făcut proiectul pentru Promenada Mall. Eu am deschis toată zona”

Cătălin Scripcaru, managerul care i-a convins pe...

Autor: Mircea Nica

19.06.2019, 09:36 1314

Promenada Mall din Bucureşti şi-a început de fapt istoria în 2004 împreună cu Cătălin Scripcaru, country manager al Strabag la acea vreme. „Eu am făcut proiectul pentru Promenada Mall. Terenul a fost achiziţionat înainte de criză, cred că în 2006. Eu am deschis toată zona. Istoria începe, de fapt, în 2003 – 2004, când am făcut prima clădire de birouri, care s-a numit Oracle Tower, lângă gura de metrou când nu era nimic acolo. M-am luptat cu austriecii la vremea respectivă pentru că toată lumea voia Piaţa Victoriei şi eu am spus că aici s-a terminat, Piaţa Victoriei va fi moartă, trebuie să trecem la următoarea zonă. Am zis de Aviatorilor, asta este toată, o zonă industrială, aici vom schimba tot”, a spus Cătălin Scripcaru, în prezent partener al Neo, divizia dezvoltatorului imobiliar One United.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO