Companii

Catalyst intră acţionar la Simartis. Tranzacţia, estimată la 1 mil. euro

Alexandru Voiculescu şi Răzvan Ionescu (stânga), fondatorii Simartis, au convins fondul de investiţii Catalyst să le susţină extinderea globală. Camelia Drăgoi este manager de mandat la FEI, cel mai mare acţionar al Catalyst.

Mihai Sfinţescu (dreapta), conduce activitatea Catalyst în România.

Alexandru Voiculescu şi Răzvan Ionescu (stânga), fondatorii Simartis, au convins fondul de investiţii Catalyst să le susţină extinderea globală. Camelia Drăgoi este manager de mandat la FEI, cel mai mare acţionar al Catalyst. Mihai Sfinţescu (dreapta), conduce activitatea Catalyst în România.

Autor: Roxana Pricop

19.03.2014, 00:06 244

Fondul de private equity Catalyst a preluat 23% din acţiunile societăţii Simartis Telecom, un furnizor de soluţii pentru operatorii de telefonie mobilă concentrat în principal pe zona de mobile marketing. Doi din cei trei fondatori ai companiei au lucrat anterior pentru Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă.

Investiţia s-a derulat sub forma unei majorări de capital. Valoarea tran­zacţiei ar fi apropiată de un milion de euro. Aceasta e a doua investiţie locală a fondului care are la dispoziţie 15 milioane de euro pentru investiţiile în IMM-urile româneşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO