Companii

Cataramă deschide un magazin la Oradea, ca parte a „planului de a cuceri vestul ţării“

Autor: Ioana David

21.09.2011, 00:02 282

Omul de afaceri Viorel Cataramă, care controlează producătorul şi retailerul de mobilă Elvila, va deschide un magazin de 3.000 de metri pătraţi în cadrul mallului ERA din Oradea, în care va concura cu un magazin Mobexpert de 8.000 de metri pătraţi aflat în portofoliul lui Dan Şucu.

Magazinul Elvila va fi deschis în spaţiile mallului aflat în construcţie în cadrul proiectului ERA, a cărui inaugurare este programată "la finalul acestui an". "2011 este anul în care ne reluăm expansiunea, iar deschiderea magazinului Elvila în mallul din cadrul Era Shopping Park Oradea este parte a planului nostru de a cuceri piaţa din vestul ţării. După trei deschideri anul acesta la Bacău, Brăila şi Focşani, ne concentrăm acum pe a ne aduce produsele în vestul României", a spus Viorel Cataramă. Mallul din cadrul proiectului ERA, cumpărat recent de către fondul de investiţii Argo, va avea o suprafaţă de 28.500 de metri pătraţi şi va concura direct cu proiectul Oradea Shopping City, deţinut de omul de afaceri Gabriel Popoviciu în imediata apropiere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO