Companii

CBRE România o recrutează din FMCG pe Alexandra Baciu, în funcţia de Head of HR

CBRE România o recrutează din FMCG pe Alexandra Baciu,...

Autor: Bogdan Alecu

04.10.2019, 13:44 716

Compania de consultanţă imobiliară CBRE, şi-a extins echipa locală de management prin numirea Alexandrei Baciu în funcţia de Head of HR (People), începând cu luna septembrie. Cu o experienţă profesională de 15 ani în domeniul resurselor umane, Alexandra va superviza strategia HR pentru cei 160 de angajaţi ai echipei CBRE România.

De-a lungul carierei sale, Alexandra a activat în domeniul HR (People) în cadrul mai multor organizaţii şi sectoare, cum ar fi electrocasnice, consultanţă şi Oil & Gas, atât din punct de vedere al clientului, cât şi din al consultantului. Înainte de a se alătura echipei CBRE, Alexandra a lucrat ca HR Manager România şi Bulgaria în Whirlpool Corporation. Anterior, a ocupat poziţiile de Consultant Senior Learning and Development în cadrul Vodafone, Consultant Change Management pentru EY Advisory şi Consultant intern în IBM şi OMV Petrom. Alexandra crede cu tărie în „service designul” funcţiei de HR, care combină interacţiunea umană cu perspectiva business pentru a oferi angajaţilor experienţe pozitive şi de impact.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO