Companii

Ce fac astăzi zece foşti manageri din construcţii şi imobiliare care au plecat din fruntea unor companii cu afaceri de sute de milioane de euro

David Hay – fondator şi CEO ADD Value Management

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.11.2020, 18:15 962

Business Magazin a adunat zece nume din construcţii şi real-estate de la nivel de top management care au plecat în ultimii cinci ani din fruntea unor mari companii de profil şi a „cercetat“ ce au făcut mai departe şi care este activitatea lor astăzi.

Au condus companii din construcţii şi imobiliare cu afaceri de sute de milioane de euro, au coordonat tranzacţii şi fuziuni, au stat la cârmă şi au ţinut în mâini procese ample de dezvoltare. Apoi au ales să plece, unii dintre ei la concurenţă, alţii în industrii complet diferite sau pe drumuri proprii, în căutarea unei pauze sau a unor oportunităţi antreprenoriale, scrie revista Business Magazin în numărul din această săptămână. Business Magazin a adunat zece nume din construcţii şi real-estate de la nivel de top management care au plecat în ultimii cinci ani din fruntea unor mari companii de profil şi a „cercetat“ ce au făcut mai departe şi care este activitatea lor astăzi.

„Sunt multe si­tuaţii în care com­petenţele sunt por­tabile, de aceea unii manageri aleg să migreze între in­dustrii diferite“, spu­ne Magda Clipaciuc, senior talent partner în cadrul Amrop România, Amrop fiind una dintre cele mai mari companii de recrutări de poziţii de management la nivel internaţional. Magda Clipaciuc coordonează pro­iecte de real-estate şi industrial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO