Companii

Ce hoteluri au redus preţurile la jumătate pe site-ul de rezervări booking.com?

Ce hoteluri au redus preţurile la jumătate pe site-ul de rezervări booking.com?

Autor: Mirabela Tiron

21.11.2011, 15:47 372

Cu 50% au redus tarifele la cazare 36 de hoteluri din România, care îşi dau spre închiriere camerele pe site-ul internaţional de rezervări booking.com. În această perioadă sunt mai multe promoţii la tarifele de cazare, dat fiind faptul că este extrasezon iar turiştii nu călătoresc la del de mult ca pe timpul verii.

Hotelul de patru stele Rin Grand Hotel din sudul Bucureştiului se promovează pe site-ul booking.com cu tarife de 175 de lei pe noapte pe camera dublă, faţă de 350 de lei preţul pe care îl practică în mod normal.

Şi hotelul de trei stele Dan din Bucureşti a tăiat 50% din tariful la cazare. Dacă înainte o cameră se rezerva cu 306 lei pe noapte, acum preţul este de 153 de lei, arată datele de pe site-ul de rezervări.

Nu doar hotelurile din Capitală încearcă să atragă clienţi prin tarife mai atractive promovate pe site-ul de rezervări, ci şi cele din Cluj Napoca. O cameră la hotelul de patru stele Premier se poate rezerva cu 118 lei pe noapte, faţă de 236 de lei în mod normal.

În Turda, hotelul de patru stele Hunter Prince Castle &Dracula Hotel pune la dispoziţie o cameră dublă pentru preţul de 135 de lei, faţă de 271 de lei pe noapte, potrivit datelor de pe site-ul de rezervări booking.com.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO