Companii

Ce măsuri propun jucătorii din industria de fitness pentru reconfigurarea sălilor de sport după ridicarea stării de urgenţă

Ce măsuri propun jucătorii din industria de fitness...

Autor: Cristina Roşca

10.05.2020, 10:48 4858

♦ Oficialii din industrie propun redeschiderea tuturor centrelor de sănătate şi fitness la sfârşitul lunii mai, cu reguli de igienă şi sanitare stricte şi cu restricţionarea numărului de persoane simultan în sală la 150 ♦ Utilizarea spaurilor, jacuzziurilor şi saunelor este interzisă în prima etapă, pe când bazinele pot funcţiona cu măsuri sporite de igienă şi monitorizare a distanţării sociale.

Jucătorii din industria de fitness au trimis autorităţilor un document prin care oferă o serie de propuneri pentru redeschiderea centrelor momentan închise pe fondul pandemiei de Covid-19.

Piaţa românească de health & fitness este estimată la aproximativ 812.000 de membri şi o valoare de 248 milioane euro, conform unui raport al AT Kearney, citat de oficialii din industrie. Ei spun că numărul de membri reprezintă numărul de per­soane care au mers la sală pe parcursul unui an, chiar dacă nu constant.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO