Companii

Ce puteţi citi în noul număr al revistei După Afaceri ce apare pe piaţă mâine, 2 aprilie. Care sunt noutăţile pe piaţa de lifestyle şi lux?

Ce puteţi citi în noul număr al revistei După Afaceri...

Autor: Cristina Roşca

01.04.2021, 16:15 98

♦ Le descoperiţi începând de vineri în paginile noului număr din După Afaceri Premium.

Ediţia de aprilie a revistei de lifestyle şi lux După Afaceri Premium va apărea vineri, pe 2 aprilie, în format fizic alături de Ziarul Financiar, fiind distribuită către abonaţi. Revista poate fi şi achiziţionată din reţeaua de magazine Inmedio din Bucureşti şi din principalele oraşe din ţară (în punctele de vânzare selectate), precum şi din reţeaua Press One din cadrul Aeroportului Henri Coandă de lângă Capitală.

La fel ca şi până acum, numărul acesta abordează teme de design, turism şi gastronomie, adună poveşti despre noutăţile din piaţa de beauty şi despre tendinţele din lumea modei.

Spre exemplu, din această ediţie veţi afla care sunt brandurile româneşti pe care oamenii din mediul de afaceri local le-au descoperit din primăvara lui 2020 încoace.

Din seria poveştilor pe care le puteţi citi face parte şi cea a Oanei Aristide care a deschis, alături de sora şi mama sa, dar şi împreună cu un prieten apropiat, porţile unui hotel de lux, de doar nouă camere, amplasat într-o clădire istorică, în insula Syros din Grecia.

Pe plan local de data aceasta, pe harta turismului autohton, a apărut recent Das Fort Boutique, un butic hotel creionat pentru acei călători care caută o experienţă premium, dar care nu vor să meargă până departe pentru a o avea.

Dar cum o experienţă nu e completă fară gastronomie, am văzut că în contextul în care pandemia a închis sau a limitat funcţionarea localurilor independente, lumina reflectoarelor a căzut pe restaurantele hotelurilor. Şi tot la capitolul gastronomie, am vrut să vedem toate valenţele oului. Când omleta, ochiul şi oul fiert sunt deja la ordinea zilei, cum putem găti acest aliment-minune cu un twist?

Tot în acest număr al revistei am aflat şi povestea mai multor branduri locale precum OTOTO - un soi de supermarket şi cafenea -, al Lunet - un brand românesc de ochelari lansat în august 2019, care schimbă deodată optica în piaţa de profil - sau al atelierului de mobilier Şezi.

Din alt domeniu, dar tot din sfera luxului, aflăm că Ford V8 era în perioada interbelică una dintre cele mai confortabile şi eficiente maşini pe care un român le putea achiziţiona. Câte astfel de exemplare mai există astăzi? Aflaţi în cel mai nou număr din După Afaceri Premium.

De altfel, mult mai multe interviuri şi poveşti vă aşteaptă în paginile revistei. Lectură plăcută! 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO