Companii

Ce puteţi citi în numărul din această săptămână al revistei Business Magazin

Ce puteţi citi în numărul din această săptămână...

Autor: Dorin Oancea

03.05.2016, 00:02 213

În contextul alegerilor locale din iunie, Business Magazin a realizat o radiografie economică a regiunilor din România. Am descoperit că miza financiară a alegerilor se ridică la peste 61 de miliarde de lei, iar valoarea unui vot în România este de ordinul sutelor de euro. Am studiat contextul politic şi am realizat harta corupţiei în judeţe şi municipii, am analizat care sunt judeţele cu cel mai bun nivel de trai şi care sunt regiunile care au suferit cel mai mult, din punct de vedere social, în ultimii ani.

Veţi putea citi în paginile revistei despre coşuri de gunoi de 2.800 de lei şi crizanteme cumpărate cu peste 300 de lei firul; despre cum 35% din gospodăriile României au toalete în curte, în vreme ce media europeană e de 2%; despre faptul că avem acelaşi număr de kilometri asfaltaţi şi de drumuri de ţară. Cât de eficient s-au folosit banii administraţiilor locale în ultimii patru ani şi care sunt soluţiile pentru a îmbunătăţi pe viitor economia locală sunt doar două dintre întrebările care şi-au găsit răspuns în prima ediţie din mai a revistei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO